ESPECIALITSTES
EN EL TRACTAMENT DE LA SEVA PELL
Quines zones de la pell es poden tractar amb els sistemes làser?
Amb els sistemes làser es pot eliminar el pèl de totes les zones del cos, inclosa la cara, les cames, els braços, els avantbraços i l’esquena. Permeten tractar també les zones sensibles del cos, com el pit i els mugrons, així com les zones íntimes.
Quantes sessions s'han de realitzar?
En algunes zones són necessàries de 4 a 6 sessions. De totes formes, el número de sessions de tractament per a aconseguir un resultat òptim i durador varia en funció de diversos factors, com el gruix del pèl, la zona a tractar i el cicle de creixement del pèl, que es específic i diferent en cada individu. És interessant saber que tots els pèls no inicien el seu creixement simultàniament. No obstant, el cicle de tres fases és el mateix en tots els tipus de pèl: creixement, regressió i repòs. En una sessió de tractament s’elimina el pèl que en aquell moment es trobi en fase de creixement actiu. Com no tot el pèl ha arribat a aquesta fase de creixement en el moment de realitzar-se el tractament, probablement seran necessàries successives sessions per tal d’eliminar tots els folículs pilosos d’una determinada zona.
REDUCCIÓ PERMANENT DEL PÈL (DEPILACIÓ)
Mitjançant aquest tractament aconseguim l’eliminació permanent del borrissol fi i gruixut, obtenint excel·lents resultats fins i tot en pells bronzejades, podent per aquest motiu no interrompre el tractament a l’estiu.